Sociedad de riesgo y gestión. Estudio de caso en organizaciones dedicadas al comercio de alimentos

Authors

  • María de las Mercedes Caila Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosario.
  • Verónica Liliana Ulla Irigoyen Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosario.
  • Ayelén Cecilia Leda Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosario.
  • Sebastián Pérez Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosario.

DOI:

https://doi.org/10.35305/iiata.v5i5.12

Keywords:

Risk Society, Complexity, Governance, Business Management

Abstract

The planet is currently facing a pandemic that in some parts of the world has worsened the difficult socioeconomic crisis they were undergoing. This desequilibrium has not helped people or nations to find efficient solutions. Social and productive actors, must face transformation in a context that includes concrete reality and its own ways of interpreting them. Cultural management is support in crisis o technological changes.

Downloads

Download data is not yet available.

Metrics

Metrics Loading ...

Published

2020-09-28

How to Cite

Caila, M. de las M., Ulla Irigoyen, V. L., Leda, A. C., & Pérez , S. (2020). Sociedad de riesgo y gestión. Estudio de caso en organizaciones dedicadas al comercio de alimentos. Informes De Investigacion. IIATA., 5(5), 83-95. https://doi.org/10.35305/iiata.v5i5.12

Issue

Section

ARTICULOS

Most read articles by the same author(s)